Когато разбрахме, че Hulu подготвя сериал за Майк Тайсън, се зарадвахме доста. Но когато самият Тайсън нападна проекта и го обяви за нелегитимен, защото той не е обвързан с него, останахме със смесени чувства.

Джейми Фокс, Майк Тайсън, Антоан Фукуа, Мартин Скорсезе и промяната на биографичния филм за боксьора в сериал

Няма да има филм за живота на Майк Тайсън

Но пък се задава сериал с Антоан Фукуа и Мартин Скорсезе на борда

Е, в крайна сметка боксьорът ще получи своето, защото подготвя друг сериал за живота си, в който Джейми Фокс ще влезе в неговата роля, а Аноан Фукуа ще режисира.

Но ние не се отказваме и няма да загърбим Iron Mike. Към момента знаем, че той ще бъде създаден от същите хора, които осъществиха и филма "Аз, Тоня" с Марго Роби.

Също така, че осемте епизода на сериала ще проследят както най-славните моменти в кариерата на Тайсън, така и най-трудните и пагубните му в личен план. Определено ни се струва интересно, но до момента не знаехме кой ще изиграе Майк Тайсън.

Добрата новина е, че вече и това е ясно. В ролята на един от най-великите боксьори в тежка категория ще влезе Треванте Роудс ("Лунна светлина", 2016 г., The United States vs. Billie Holiday), пише The Hollywood Reporter.

Майк Тайсън, Hulu биографичният сериал за боксьора и защо нападна стрийминг платформата

Майк Тайсън вдигна мерника на Hulu

Сблъсък на интереси

И това раздвижване няма как да не ни радва, защото означава, че Hulu не са се отказали от сериала, въпреки отпора, който той получи от самия Тайсън. За момента обаче няма информация кога се очаква да започнат снимките.