Вече дори не можем да си спомним от колко време очакваме петия филм за Индиана Джоунс. През последните месеци имаше раздвижване около него, като то беше свързано със смяната на режисьора и няколко нови попълнения към актьорския състав.

Мадс Микелсен, "Индиана Джоунс 5" и новото попълнение към филма

"Индиана Джоунс 5" си намери нова звезда

Мадс Микелсен се присъединява към франчайза

Друга добра новина за феновете на франчайза е, че снимките вече текат във Великобритания. Но графикът им може сериозно да бъде разместен заради контузия, която най-важният човек във филма - Харисън Форд, е получил.

Според The Hollywood Reporter, едното рамо на 78-годишният актьор е пострадало по време на заснемането на бойна сцена. Не е ясно колко сериозна е контузията на Форд, но се надяваме, че не става дума за нещо много сериозно.

Това не е и първият път, в който Харисън Форд страда физически заради филм, защото той държи да изпълнява по-голямата част от каскадите си. По време на снимките на "Индиана Джоунс и храмът на обречените" (1984 г.) актьорът нарани доста сериозно гърба си.

"Индиана Джоунс 5", Фийби Уолър-Бридж и ролята ѝ във филма

Новото попълнение в "Индиана Джоунс 5"

Очертава се да бъде интересно

Контузия в крака пък получи преди няколко години по време на снимките на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" (2015 г.).