Към края на миналата година разбрахме, че София Вергара ще влезе в ролята на Гирзелда Бланко, позната с прозвищата си Черната вдовица и Кръстницата. Естествено, потъркахме доволно ръце, защото очакваме нещо в стил Narcos.

София Вергара, Griselda, Netflix и ролята ѝ на Гризелда Бланко, позната като Черната вдовица

София Вергара ще изиграе безкрупулната Гризелда Бланко

Отново ще се лее... кокаин

И няма как да е другояче при положение, че подготвяният сериал ще проследи възходът и падението на Гризелда Бланко, жената, която успява да изгради един от най-успешните и добре работещи картели в Колумбия. 

Знаем, че този проект е доста важен за Вергара, защото работи над него около осем години. Честно казано, не очаквахме нещата да се случат толкова бързо, но за щастие е точно така и снимките на сериала вече са започнали.

Това разбираме от профила на Netflix в Twitter, където беше споделен и първи поглед към Griselda. Определено трябва да признаем, че София Вергара е неузнаваема и ако не знаехме, че е тя, нямаше да се досетим.

Сериалът трябва да има шест почти едночасови епизода, но за момента нямаме точна информация кога можем да го очакваме в Netflix. Най-смелите ни надежди казват, че още в края на тази година, но това са догадки, разбира се.