Откакто Game of Thrones завърши периодично чуваме за нови сериали, които HBO планират, за да разширят света на Джордж Р.Р. Мартин.

Натали Еманюел, голите сцени в Game of Thrones и кой е следващият й филм

Натали Еманюел разочарована от голите сцени

Актрисата има някои оплаквания

Вече не се обнадеждаваме много при такива новини, защото си научихме урока, че нищо не може да бъде сигурно. Пример е един от отказаните сериали за предисторията, на който беше заснет дори пилотен епизод.

В момента в работилницата на HBO има няколко сериала, които уж трябва да видим през следващите години, а към тях и един анимационен. Всъщност, вече са три.

Към вече обявения Eyed можем да прибавим още два. Единият е The Golden Empire of Yi Ti, който ще ни покаже малко познатите земи на Есос, където живеят хора, които се смятатза едни от най-древните и напредналите. За другата спомената анимация обаче не се казва нищо.

От The Hollywood Reporter разбираме, че сериалът Flea Bottom, който трябваше да се концентрира върху Кралски чертог няма да го бъде. Източници твърдят, че той е бил най-недоразвитият като идея от всички останали и реално никога не е официално одобряван от компанията.

Game of Thrones, 9 Voyages, 10 000 Ships и сериалите за предисторията, които се готвят

Готвят се още три сериала от света на Game of Thrones

HBO не са се отказали от света на Джордж Р.Р. Мартин

В крайна сметка единственият сигурен сериал, който ще видим, е House of the Dragon. Снимките му текат в момента и плановете са да се появи на малък екран през 2022 г.