Бяхме наистина приятно изненадани, когато преди няколко месеца разбрахме, че дългото очакване на втория сезон на "Еуфория" ще бъде уплътнено с два специални епизода.

"Еуфория", "Проблемите не са вечни", Part 1: Rue и тийзър на специалния епизод на сериала със Зендая

Тийзър на специалния епизод на "Еуфория"

Нямаме търпение

Вече видяхме първия от тях - "Част 1: Ру", и то няколко дни по-рано от първоначално обявеното. В него добихме представа какво се случва с Ру (Зендая) след края на първи сезон и раздялата с Джулс (Хънтър Шейфър). И как тя прекарва навечерието на Коледа в компанията на Али (Колман Доминго).

Ето че само няколко дни по-късно разбираме не само кога ще видим втория специален епизод, но и малко повече информация около него.

Епизодът ще носи звучното име F*ck Anyone Who's Not A Sea Blob, а премиерата му трябва да се състои на 24 януари по HBO. В него, както и в първия, събитията отново ще се въртят около прекарването на Коледа, но този път фокусът ще бъде хвърлен върху Джулс.

Хънтър Шейфър, "Еуфория" и кое е трансджендър момичето от сериала

Кое е трансджендър момичето от "Еуфория"

Изгряващата звезда на Хънтър Шейфър

Подобно на първия епизод и този ще има две заглавия. Второто ще бъде "Част 2: Джулс". Интересното е, че епизодът този път не е написан само и единствено от Сам Левинсън, а пръст в сценария има и самата Хънтър Шейфър, пише Variety. В идните седмици пък сме в очакване на трейлър.