Вече си свикнахме всеки месец Netflix да отварят шлюзовете и да ни заливат с нови филми и сериали, за които физически е невъзможно да ни стигне времето, за да изгледаме.

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Ухае на печена тиква и много часове, прекарани пред телевизора

Но не се оплакваме, защото разнообразието си е благинка, от която със сигурност не бихме се отказали. Месец октомври също не прави изключение в това отношение.

Един от новите сериали на стрийминг платформата - Emily in Paris, обаче си навлече доста критични коментари. Той е наличен от няколко дни и ни среща с Емили (Лили Колинс) - талантлив маркетингов експерт, която е много добра в работата си, но мечтата ѝ да е живее в Париж.

Когато компанията ѝ закупува друга със седалище във френската столица, тази мечта се сбъдва, защото именно Емили е изпратена там. Фокусът на сериала обаче е толкова върху работните ѝ ангажименти, а върху културните и любовни перипетии, през които тя преминава.

Според The Hollywood Reporter, френската критика обаче изобщо не е приела добре сериала, като почти липсват положителни оценки за него. Изданието цитира няколко френски сайта, които са направили ревюта на Emily in Paris.

И всички те се обединяват около тезата, че Париж и парижани са представени по много нереалистичен начин, несъответстващ с истината. Дори се срещат определения като засрамващ.

The Gray Man, Red Notice и кои са най-скъпите филми на Netflix

Кои са най-скъпите филми на Netflix

Стримийнг платформата продължава да налива милиони

На французите главно не им харесва фактът, че градът е представен само и единствено чрез модата и бутиците си. А парижани пък са представени като арогантни и мързеливи.