Има филми и сериали, за които хората говорят дълго. Понякога с добро, а понякога с лошо. В случая на Dahmer обаче бихме казали, че отзивите са смесени.

Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

Има такива, които смятат, че сериалът на Netflix е брутален, но добър, но ги има и другите, на които цялото това насилие им идва в повече. Да не говорим, че семействата на някои от жертвите на Джефри Дамър също не са доволни от факта, че отново се рови в раните им.

Стрийминг платформата обаче едва ли ще спре да продуцира такъв тип съдържание, защото то се оказва доста гледаемо. Показва го и статистиката. Според Deadline, Dahmer е вторият най-гледан англоезичен сериал на Netflix в първия месец от пускането си.

Малко над 700 милиона часа гледаемост го поставят зад хегемона в тази класация Stranger Things, чийто четвърти сезон бе гледан 1 милиард и 352 милиона часа. Успехът несъмнено е голям, но кралят на сериалите е само един.

Dahmer, гледаемостта на сериала за серийния убиец Джефри Дамър и проблемите с него

Сериалът за сериен убиец, който раздвоява хората

Добро попадение ли е Dahmer

Точно така, става дума за Squid Game, който обаче попада в категорията неанглоезични сериали. Корейският сериал бе гледан внушителните 1 милиард и 650 милиона часа през първите 28 дни от пускането си през миналата година.