В началото на миналата година разбрахме, че Киану Рийвс ще осъществи поредна своя мечта и ще издаде комикс. Като плановете за него бяха големи - беше обявено, че Netflix ще инвестират в екшън и в анимиран сериал.

Киану Рийвс, Brzrkr, Netflix и филмът и анимационният сериал, базирани на комикса на актьора, които се задават

Киану Рийвс ще бъде безсмъртен войн

Задава се нещо епично

Самият актьор ще бъде един от създателите на комикса Brzrkr (произнася се берсеркър), проследяващ историята на войн на име Би, който е на 80 000 години. Той е наполовина смъртен и наполовина Бог и е обречен да живее вечно и в насилие.

В наши дни Би работи с правителството на САЩ, като изпълнява невъзможни за обикновен човек поръчки, надявайки се, че най-накрая ще намери лек за безсмъртието си. А от Comic Con през уикенда научихме, че се подготвят и още интересни неща.

Самият Киану Рийвс казва, че работи по написването на роман за героя с автор на книги, който според New York Times е един от най-продаваните. За момента не може да разкрие името му, но твърди, че е един от любимите му автори.

И той специално се е обърнал към него, за да работят заедно. Това, което също разбрахме от панела, е, че романът ще бъде издаден от Random House. Създаването на анимирания сериал, който се подготвя, пък трябва да бъде поверено на японското студио Production I.G, пише IGN.

"Джон Уик 4", Киану Рийвс, Comic Con в Сан Диего и тийзър на филма

Може ли Джон Уик да остане жив след всичко

Тийзър на "Джон Уик 4"

BOOM! Studios, които издават комиксите, трябва да пуснат в продажба последната финална част от историята този септември. Надяваме се, че скоро ще получим и повече информация за игралния филм, в който Рийвс ще влезе в ролята на този безсмъртен войн.