Съвсем неусетно измина цяла една година, откакто видяхме първия трейлър на "Бързи и яростни 9". Тогава си мислихме, че само няколко месеца и най-сетне ще видим филма по кината.

"Бързи и яростни 9", Вин Дизел, първи трейлър на филма и изненадите, които ни готви

Изненадите на "Бързи и яростни 9"

Семейството отново е на дневен ред

Но никой не беше предвидил пандемията. Никой не беше предвидил и няколкото отлагания на премиерата, които тя наложи. В крайна сметка, трябва да видим филма този юни, а през цялото това дълго чакане научихме един куп неща за него.

Като това, че по всяка вероятност синът на Вин Дизел ще вземе участие в деветия филм от франчайза. Беше загатнато, че някои от героите могат да отидат в Космоса. Беше и потвърдено, че не десетият, а единадесетият филм ще бъде последен.

Снимка 526987

Източник: Форум Филм България

Време е обаче отново да се потопим в света на Доминик Торето (Вин Дизел), защото току-що беше пуснат още един трейлър. Той не ни разкрива кой знае какво ново от сюжета, но пък за сметка на това залага на екшъна.

Снимка 526996

Източник: Форум Филм България

Вече знаем, че спокойният живот на Дом и семейната му идилия са прекъснати, въпреки че той иска да се промени и да остави зад гърба си досегашния си живот, защото вече е баща.

Снимка 526995

Източник: Форум Филм България

Но неприятностите винаги го следват, като сега е принуден да събере отново екипа, за да се изправят срещу един неочакван враг - братът на Дом - Джейкъб (Джон Сина). Той пък се е съюзил с един добре познат злодей - Сайфър (Чарлийз Терон).

Сега остава да разберем как и защо Хан е жив, защото в "Бързи и яростни: Токио дрифт" (2006 г.) видяхме как умира. Или поне така си мислехме. Но от новия трейлър става ясно, че той ще има важна роля в "Бързи и яростни 9", като ще се притече на помощ на приятелите си в напечен момент.