Още в началото на миналата година разбрахме, че Дейвид О. Ръсел събира звезден състав за новия си филм. Тогава беше ясно, че сред замесените в мистериозния проект ще са Марго Роби и Крисчън Бейл.

Марго Роби, Крисчън Бейл и филмът, в който ще участват

Тайният проект, в който Марго Роби ще участва

Информацията е почти нулева, но въпреки това се очертава да бъде интересно

Повече от година по-късно продължаваме да не знаем почти нищо за филма, дори работно заглавие няма. И това страшно много ни измъчва, особено след като разбрахме, че Тейлър Суифт също се присъединява към мистериозния филм.

Разбира се, нищо не се знае за ролята ѝ, но пък ще припомним, че освен изпълнителката, Роби и Бейл, участие ще вземат Джон Дейвид Уошингтън, Робърт де Ниро, Рами Малек, Зоуи Салдана, Аня Тейлър-Джой, Крис Рок и Майкъл Шанън.

Направо ни се завъртя свят... Този филм пък ще бъде първият на Дейвид О. Ръсел от години насам. Последно той режисира Дженифър Лорънс в "Джой" (2015 г.). А имайки предвид впечатляващия актьорски състав, който събира, завръщането му ще бъде запомнящо се.

Най-странното е, че филмът е вече заснет, но от 20th Century Studios не разкриват нищо около него. Дори и премиерна дата. Ето така се гъделичка любопитство...