Black Adam със сигурност е в челните позиции на филмите, които очакваме с нетърпение, защото това ще бъде първото супергеройско превъплъщение на Дуейн Джонсън.

Black Adam, Ноа Сентинео, Дуейн Джонсън и каква ще бъде ролята му във филма

Кой се присъединява към Дуейн Джонсън в Black Adam

Ще бъде доста интересно и приятно за окото

Той във всичките му екшън филми е безсмъртен и чупи законите на физиката и здравия разум, но това е друга тема. В Black Adam обаче ще е друга бира и точно затова сме развълнувани.

Вече знаем, че във филма ще участва Ноа Сентинео, който ще бъде Атом - супергерой, който може да манипулира молекулярната си структура. А от профила на Дуейн Джонсън разбираме, че актьорският състав се попълва с още едно име.

Скалата приветства Алдис Ходж ("Честни измамници"), който ще влезе в ролята на Hawkman. Супергероят е част от комиксите на DC от 1940 г., когато прави дебюта си, но до този момент така и не е получавал шанс да се изяви в киното, пише Variety.

Дуейн Джонсън, Джо Байдън, Камала Харис и първата публична проява на политическа подкрепа на Скалата

Първият политичекси ход на Дуейн Джонсън

Кого Скалата открито подкрепи

В Black Adam обаче това ще се промени, а Hawkman ще е част от Justice Society - екип от супергерои, предшестващ Лигата на справедливостта. Част от него са Атом (Сентинео), Doctor Fate и Cyclone.

The Suicide Squad, Black Adam, DC FanDome и тийзъри на двамата филма

Първи поглед към Дуейн Джонсън като антигерой

Става напечено

От кого ще бъдат изиграни последните двама обаче все още не знаем, което означава, че в близките седмици чакаме още новини. В момента Дуейн Джонсън довършва снимките на Red Notice за Netflix, след което трябва да се захване с тези на Black Adam. Очаква се това да се случи в началото на 2021 г.