От години чакаме Дуейн Джонсън официално да се захване с Black Adam. За наша огромна фенска радост това най-накрая се случи.

Дуейн Джонсън, Black Adam и кога ще започнат снимките на филма

С какво се захваща Дуейн Джонсън в края на лятото

Как случващото се отрази на Black Adam

Снимките на новия супергеройски филм трябваше да започнат това лято, но заради коронавируса сигурно ще бъдат поотложени. Най-малкото защото Скалата трябва първо да довърши тези на Red Notice, които пандемията прекъсна малко след започването им.

От The Hollywood Reporter обаче разбираме, че Black Adam започва да придобива вид и към Дуейн Джонсън се присъединява един голям - Ноа Сентинео.

Гледали сме го в сладникави филми като To All the Boys I've Loved Before, To All the Boys: P.S. I Still Love You, The Perfect Date и Sierra Burgess is a Loser - всичко за Netflix.

Сега обаче Сентинео ще трябва да пуска неоспоримия си чар и като супергерой. Неговата роля ще бъде на Атом - герой, който може да манипулира молекулярната си структура и по този начин да променя както размера, така и силата си.

Към момента Warner Bros. пазят в пълна тайна всичко около сюжета, така че не знаем дали Атом ще бъде приятел или враг на Black Adam. Надяваме се, че на 22 август ще разберем малко повече, защото тогава ще се проведе първото по рода си събитие за фенове на супергероите на DC - DC FanDome.

Дуейн Джонсън, Black Adam, за какво се подготвя актьорът и кога започват снимките на филма

Дуейн Джонсън се готви да разбие йерархията

Скалата има големи цели за постигане

Въпреки усложнената обстановка, за момента премиерната дата на филма остава 22 декември 2021 г. и се надяваме, че няма да я пипнат. И фактът, че Ноа Сентинео качи доста мускулна маса през последната година, май няма да се окаже случаен.