Президентските избори в САЩ са само след няколко седмици и за тях не спира да се говори и пише. Естествено, големият въпрос е ще бъде ли избран Доналд Тръмп за втори мандат.

Дуейн Джонсън и защо Скалата изкърти гаражната си врата

Защо Дуейн Джонсън изкърти гаражната си врата

Когато Скалата е ядосан, не му се пречкай

В Америка известните личности невинаги обявяват кого подкрепят, но винаги призовават хората към това да гласуват. Е, Дуейн Джонсън освен да призове хората да гласуват, обяви и кой ще подкрепи в президентската надпревара.

Във видео, разпространено в профилите му в социалните мрежи, Скалата казва, че на тези президентски избори ще подкрепи Джо Байдън и Камала Харис.

Това е първият път в кариерата му и като кечист, и като актьор, в който Джонсън публично обявява подкрепата си към политик. Преди няколко месеца той открито нападна Доналд Тръмп при протестите в страната, което ни наведе и на мисълта, че не му е голям фен.

Още тогава феновете му започнаха да се шегуват, че на следващите избори трябва да се кандидатира за президент. А с публичното обявяване на подкрепата си към Байдън, ни се струва, че Дуейн Джонсън наистина може да влезе в политика съвсем скоро.

Дуейн Джонсън, XFL и придобиването на професионалната лига по американски футбол

Дуейн Джонсън вече има своя собствена лига

Никой не може да спре Скалата

Във видеото актьорът казва още, че през годините е гласувал както за демократите, така и за републиканците. Сега смята, че изборите са изключително важни и именно Джо Байдън и Камала Харис трябва да управляват.

Дуейн Джонсън, Доналд Тръмп и нападките на актьора срещу президента

Как Дуейн Джонсън нападна Доналд Тръмп

Скалата пита: "Къде е нашият лидер?"

Скалата дори е провел видео разговор с двамата, в който са обсъдили защо именно на тях трябва да се даде шанс да поведат американците.