Гледали сме доста филми, свързани с война и със загубите и жертвите, които се дават на фронта. Но не са чак толкова много филмите на тази тематика, които не наблягат на престрелките, а на чувствата и емоциите.

Without Remorse, Майкъл Б. Джордан и трейлър на филма, базиран на книгите на Том Кланси

Майкъл Б. Джордан ще отмъщава за убийството на съпругата си

Трейлър на Without Remorse

От трейлъра на A Journal for Jordan поне на нас ни се струва, че филмът дава заявка да ни покаже нещо по-различно от изпразване на пълнители. Той е базиран на истинска история и се уповава на книгата на Дейна Кенеди - A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor.

Във филма ще видим историята на Чарлз Монро Кинг (Майкъл Б. Джордан) - военен, на когото му се налага да напуска дома често, за да участва в опасни мисии. Кинг става баща, но заради работата си трябва отново да отсъства.

Той обаче пише редовно писма до новородения си син Джордан. В истинската история Кинг бива убит през 2006 г., докато е на мисия в Ирак, а синът му е едва на седем месеца. Съпругата му обаче запазва писмата и ги събира в специална книга, за да може да ги прочете, когато порасне.

Майкъл Б. Джордан, Without Remorse и с какви тренировки поддържа топ формата си

Защо Майкъл Б. Джордан изглежда като супергерой

Всичко, през което минава в момента актьорът

Сценарият на A Journal for Jordan е дело на номинирания за Оскар Вирджил Уилямс. Дензъл Уошингтън пък е зад камера и режисира. Филмът трябва да бъде пуснат по кината тази Коледа.