Samsung е един от безспорните и дългогодишните лидери при телевизорите и изглежда, че компанията е решила да приложи опита си в джаджа, която със сигурност ще заинтригува мнозина. 

Samsung, LPDDR5X DRAM и какви са способностите на новите чипове

Samsung с крачка по-близо до метавселената

По-бързи и енергоефективни

По време на CES 2022 корейският гигант представи компактен проектор на име Freestyle, който можем да вземем навсякъде с нас и да гледаме любими филми и сериали където и да сме. 

Freestyle прилича на малък Bluetooth говорител, но е способен на доста повече от това да доставя качествен звук във всички посоки. 

Снимка 559098

Източник: Samsung

В горната част на проектора има леща, през която можем да проектираме филми на различни повърхности с размер на картината от 30 до 100 инча при резолюция от 1080р. 

Джаджата е насочена към по-младите потребители, които биха взели Freestyle на къмпинг или в парка, а от Samsung са се погрижили той да е максимално лек и преносим - тежи само 830 грама. 

Снимка 559099

Източник: Samsung

Freestyle е идеален и за партита, тъй като може да проектира визуални елементи и изображения в ритъм с музика. 

Поддържа гласови команди и е съвместим с Android и iOS. 

Снимка 559096

Източник: Samsung

Проекторът дори може да бъде захранван от външна батерия с по-висока мощност, идва с инсталирани стрийминг приложения и също така може да бъде ползван като продължение на екрана на телефона ни. 

ZamStar, Samsung и какво представлява китарата, разработена от компанията

Китарата на Samsung, която очакваме по време на CES 2022

Интересно решение

Цената му в САЩ е 900 долара и очакваме през следващите месеци да достигне и до Европа.