През последните няколко години Samsung често се заяждаше с Apple, пускайки подигравателни клипове в YouTube, с които осмиваше някои от новостите в поредния iPhone.

Една от основните теми, с които Samsung се заиграваше, бе решението на Apple да премахне 3.5-милиметровия жак за слушалки при iPhone 7 през 2016 г. и още при представянето на тогавашния Galaxy Note 7 видяхме ехидни подмятания от сцената.

При пускането на Note 8 закачките на Samsung продължиха и в мрежата се появи едноминутно видео, в което основният персонаж се чувства доста неприятно от това, че трябва да използва преходник, за да слуша музика през iPhone-а си.

През 2018 г. отново се появи подобен клип покрай излизането на Galaxy Note 9, в който Samsung отново се пошегува с преходниците за слушалки на Apple.

Всички тези клипове обаче вече не присъстват в YouTube страниците на Samsung, поради една много семпла и неудобна за корейския гигант причина и това е липсата на жак за слушалки при новите Galaxy Note 10, които излязоха преди няколко дни.

Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-добрите телефони на Samsung до момента

Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-добрите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Samsung тихомълком премахна подигравателните видеа, но, както знаем, интернет помни всичко и клиповете все още могат да бъдат намерени през канали на трети лица.