Базираната в Шенжен компания OnePlus е най-известна със смартфоните си, а представянето на следващия й флагман OnePlus 11 се очаква да се състои на седми февруари. 

OnePlus 11 и какво разкриват официалните изображения на предстоящия флагман

Ето как изглежда предстоящият OnePlus 11

С нова камера и променен дизайн

Заедно с новия телефон обаче китайският производител ще представи и още една джаджа, каквато до момента не фигурираше в портфолиото на компанията. 

Става дума за безжична компютърна клавиатура с интересен дизайн и с разнообразни възможности за модифициране на клавишите. 

Снимка 603986

Източник: OnePlus

Засега всичко, което знаем за нея, идва от съвсем кратко видео, публикувано в YouTube, но то засяга само визията на продукта, без да загатва нищо за спецификациите. 

От видеото все пак виждаме, че клавиатурата разполага с интересен прозрачен бутон или джойстик в горния си десен ъгъл, който може би ще се ползва за по-лесна навигация. 

Снимка 603985

Източник: OnePlus

Върху горната страна са разположени USB-C порт за зареждане, слайдър за избор на операционна система и втори слайдър за включване и превключване към кабелна или Bluetooth връзка. 

Слайдерът за операционна система е знак, че клавиатурата ще може бързо и лесно да бъде пригодена за ползване с Mac или Windows, като това вероятно ще се изразява в препрограмиране на бутоните Alt, Ctrl при Windows и Option и Command бутоните при Mac. 

Mac Mini, M2, M2 Pro и всичко за новия компютър

Новият Mac Mini - по-евтин и по-мощен

М2, М2 Pro, но без М2 Мах

Цената на клавиатурата остава неизвестна за момента, като явно ще трябва да изчакаме представянето й, за да научим колко ще струва тя.