Motorola трябваше да покаже флагманския си модел по време на MWC 2020, но за съжаление изложението бе отменено, а с него отлетяха и представянията на още интересни технологии.

Стив Хамърстофер от Pricebaba обаче е решил да пресъздаде визията на новия телефон на Motorola в графики, базирани на инженерни рисунки и детайли.

Дори и без разкриващите пълната прелест на модела снимки, телефонът, чието име най-вероятно ще е Motorola Edge+, звучеше доста обещаващо

Снимка 470453

Източник: Pricebaba

.

Този модел ще е крачка към завръщането на Motorola в премиум сегмента, след недотам сполучливото представяне на Moto Z2 Force преди две години.

Засега слуховете са, че Edge+ ще е с екран с диагонал между 6.5 и 6.8 инча, и ще разполага с 90Hz честота на опресняване.

Названието на модела се дължи на овалите в двете страни на екрана, които създават впечатление за още повече пространство.

Снимка 470454

Източник: Pricebaba

На гърба на телефона ще има тройна камера, чийто спецификации засега са неизвестни, но пък знаем, че наблизо до сензорите ще има микрофон с изолиране на странични шумове.

Знаем обаче, че Motorola Edge+ ще разполага с процесор Snapdragon 865 и модем Snapdragon X55, които са сериозен аргумент за флагманските амбиции на телефона.

Motorola, Moto G8 и какво ново има в смартфона

Какво ново има в Moto G8

Тазгодишните подобрения на Motorola

Моделът най-вероятно ще предложи до 8GB RAM и поне 128GB място за данни при базова конфигурация.

Батерията ще е с 5170mAh, за да не свършва бързо под напора на 5G модема.

Новата дата за официалното обявяване на телефона все още не е уточнена, но едва ли ще чакаме още дълго.