AirPods (без значение кой модел) успяха да се превърнат в нещо повече от слушалки, придобивайки образа на културно явление и символ на статус сред по-младите поколения. 

Слушалките на Apple безспорно са интересен и качествен продукт, който зададе тона за цялата индустрия що се отнася до форма, качество и екстри. 

Сега обаче предстои те да претърпят може би най-съществените промени от излизането си насам, като тук визираме и AirPods 2, и AirPods Pro. 

Снимка 532973

Източник: iStock

От Bloomberg разкриват, че още тази година ще видим AirPods 3, като се говори, че те ще изглеждат по-различно от предходните два модела, които имаха разочароващо малко разлики помежду си. 

Много възможно е те да заприличат на настоящите AirPods Pro и да разполагат с по-къса долна част, което неминуемо би довело до промени и в кутийката.

Снимка 532975

Източник: iStock

По-значителни ще са промените при следващия модел AirPods Pro, който се очаква да се появи през 2022 г., казват Bloomberg. 

AirPods Pro 2 най-вероятно ще заприличат още повече на тапи, като “пънчето” ще бъде напълно елиминирано. 

Целта на тази промяна е да ги направи още по-удобни и стабилни при спорт. 

Снимка 532974

Източник: iStock

Очевидно Аpple има желанието да превърне AirPods Pro 2 в модерен спортен аксесоар, за което говорят и плановете на компанията да внедри нови сензори за следене на спортни показатели в самите слушалки.

Apple и защо кабелите на компанията се повреждат толкова лесно

Защо кабелите на Аpple са толкова калпави

Няма нищо случайно

Засега е твърде рано да говорим за цени на двата нови модела, но, познавайки политиката на Apple, едва ли можем да очакваме, че следващите поколения АirPods ще са по-евтини от настоящите.