Сексът е различен, не само когато го правим с различни партньори. Ситуациите и чувствата не са едни и същи. Кога правенето на любов е най-хубаво и запомнящо се, е въпрос на решение. Така че на всеки се е случвало да отметне един оргазъм или пък да запомни друг завинаги...

За първи път

Когато правиш секс за сефте, не може да се каже, че е върхът. Но всеки минава през това. Някои не искат да си спомнят как са загубили девствеността си, други - помнят само болката при акта, но я споменават с усмивка. А трети пък непрекъснато се връщат към първия път. В мислите им изникват легло, украсено с цветя, силна възбуда и случващото се сношение.

Първи, но затвърден

Отнема малко време и някой и друг кофти опит, но рано или късно идва моментът, когато се наслаждавате на секса, защото наистина знаете какво правите. Вярно е, че в по-ранна възраст хормоните бушуват, но затова и удоволствието е незаменимо. Особено, ако мисълта е свободна.

Секс след скандал

Най-зашеметяващият секс често е след скандал. Или сливането на две тела, уталожва лошите емоции и разпалва страстта. Със сигурност това се дължи на повдигнатия адреналин, който бушува и избива по възможно най-прекрасния начин в един разпален секс. 

Див секс

Губите контрол и нещо се сгромолясва с гръм и трясък. За нищо не мислите в този момент, освен за топлината на другия, за неговото и за твоето удоволствие. Дори, когато егоизмът ви взима надмощие, актът е още по-необуздан.

Сутрешният секс

О, колко е приятно да те събуди не алармата, а настроеният за сексуални наслади мъж до теб! А ако това е и вашето желание, изживяването ще е на макс. Но, когато не ви е до секс, не бързайте да се измъквате - отпуснете се и оставете партньора да ви възбуди.

Сексът, който не вярвате, че сте правили

Играчки, BDSM, ролеви игри - няма лошо да опитвате нови неща. Няма значение дали в крайна сметка ще повторите или не, въпросът е, че трябва да опитате, за да знаете.

Без задръжки

Няма да сте съвсем наясно със себе си по отношение на сексуалните си желания, ако поне веднъж не ви се е случвало да загасите лампите, да усилите музиката и да се отдадете на всичко, което ви се иска, без да му мислите много-много. Пък на другия ден нещата ще си се върнат по нормалните им места. 

Секс за сбогом

По една или друга причина се разделяте или ви се налага да поддържате връзка от разстояние. Много вероятно е сексът да е супер страстен, макар и не много приятен за сърцето.

Секс в поза, която никога няма да повторите

Оуч! Много е възможно да се окажете насинени след акробатичните номера, които ви се е наложило да изпълнявате. Но пък вече знаете, че няма да ви се случи отново.

Супер шумния секс

Може и да сте скромни и тихи по природа, но в секса да сте супер шумни - пъшкате, викате... И после да се изчервявате от погледите на съседите. Най-добре е да правите това, което в момента искате.

Мързелив секс

Не става въпрос само за умора, нежелание или лигавене със скучен партньор. Отбиването на номера с оргазма, понякога е истинска отврат. Така че на всеки се случва просто да си лежи или стои кротко, докато другия е впрегнал цялата си полова мощ. Е, накрая не е изключено да изживеете разтърсващ оргазъм и леко да съжалите за пасивността си.

Спонтанен секс

Често той остава завинаги... Дори може да не се познавате с партньора си, това не означава, че ви е слаб ангела. Във фоайето на хотела, на рецепцията, до бара, в автомобил, на поляна, край пътя, в коридора... Безумен нагон и дива страст обикновено бележат подобни изживявания.