Явно Марго Роби държи на своите фенове и милиони последователи и не пропуска случай да ги зарадва - дали с първокласно изпълнение в някой филм, или с нова секси фотосесия.

Марго Роби, Сари Кеслър, премиерата на "Вавилон" и снимките на актрисата с майка ѝ

Колко си приличат Марго Роби и майка ѝ

Крушата не пада по-далеч от...

А съвсем наскоро Марго предостави поредна възможност да се насладим на красивата ѝ фигура, участвайки в поредица от снимки за W Magazine.

За специалното издание на списанието, озаглавено "Най-добро представяне", 32-годишната носителка на Оскар облече шикозна сива мини рокля от колекцията пролет/лято 2023 на Prada - с разголени рамене, стегната талия и закачлив подгъв високо на бедрата. В контраст на изчистения аутфит са бебешко-розовите токчета, обути върху чорапи в същия сив тон на роклята.

За снимките Роби е спуснала свободно дългите си руси коси, разделени по средата в нейния характерен стил. И за повече пикантност, докато позира, държи розов ретро телефон с кабел. Е, предвид остарялата технология, надали чака обаждане от някого, но все пак успява да придаде на лицето си характерното изражение на човек в очакване. Все пак, Марго Роби е актриса...

Следващата снимка за проекта е не по-малко любопитна. За нея звездата позира в бляскава синя рокля с пеплум от дизайнерската марка JW Anderson.

Въпросите, които отправят към нея от W Magazine, се въртят около последните ѝ професионални ангажименти, пише Shefinds. Като динамичната ѝ роля във "Вавилон". В продукцията, чиято премиера бе на 23 декември 2022 г., Роби играе ролята на начинаещата актриса Нели Ларой - на която, като част от Холивуд през 20-те години на миналия век, се пада нелеката задача да премине от немите филми към тези със озвучаване.

Марго Роби, Брад Пит, “Вавилон” и как целувката им влиза в сценария на филма

Когато Марго Роби си поиска целувка с Брад Пит

Актрисата знае как да убеждава

"Когато получих сценария на филма, веднага инстинктивно почувствах, че трябва да участвам в него. Досега не ми се беше случвало", казва тя относно решението да приеме ролята. "Нямах търпение, бях като обезумяла и едва дочаках да се срещна с режисьора Деймиън Шазел. И най-накрая когато това се случи, аз просто му казах: "Трябва да изиграя тази героиня - тя е моя."