Щом става въпрос за целувка с Брад Пит, едва ли някоя жена би се поколебала. Включително и холивудските актриси. А те, като че ли, имат най-голям шанс това да им се случи.

Марго Роби, Леонардо ди Каприо, "Вълкът от Уолстрийт", секс сцените и как се подготвила за тях актрисата

Марго Роби за секс сцените с Леонардо ди Каприо

Какво сподели актрисата за "Вълкът от Уолстрийт"

Късметлийка е Марго Роби. Тъкмо тя в момента се снима в новия си филм "Вавилон", в който участва и Брад Пит. В интервю актрисата разказва за вероятно най-запомнящия се момент от работата си по филма - а именно целувката с колегата ѝ Брад Пит.

Оказва се, че тя е била импровизирана и всъщност направо поискана от актрисата. "Не беше в сценария, но си помислих: "Кога иначе ще получа възможността да целуна Брад Пит? Просто ще действам."

Марго Роби споделя още, че според нея сцената с целувката би била "просто страхотна" и само е трябвало да убеди режисьора Деймиън Шазел да я включи в сценария.

На него веднага му е станало ясно, че актрисата просто си е намерила начин да си "изпроси" целувка с Брад Пит, но в крайна сметка е решил, че идеята пасва на филма и на героинята на Марго Роби, и действително я е добавил към сценария, пише E! News.

Историята на "Вавилон" ще ни запознае с амбициозна актриса Нели (Марго Роби), която иска да сбъдне холивудската си мечта от 20-те години на миналия век. Това обаче не би могло да се случи без помощта на колегата ѝ, амбициозната звезда Мани Торес (Диего Калва) и актьорът-ветеран Джак Конрад (Брад Пит).

"Вавилон" (Babylon), Марго Роби, Брад Пит и трейлър на режисирания от Деймиън Шазел филм

Брад Пит и Марго Роби се впускат в неспирни купони

Трейлър на "Вавилон"

В какви приключения ще се забъркат актьорите, които влизат в ролите на актьори, както и как им се е получила целувката на Марго Роби и Брад Пит, ще разберем на 23 декември, когато е и премиерата на "Вавилон".