Песента на Dess и Alek Sandar „It Ain't Over" се оказа една от любимите на David Guetta. След представянето на парчето в България, Alek Sandar се завърна в Ню Йорк. Там бе поканен да подгрява концерт на най-известния в момента диджей и музикален продуцент.

Самото събитие ще се състои на 7-ми февруари в Ню Йорк. David Guetta чул няколко песни на талантливия българин, сред които „It Ain't Over", и бил впечатлен от произведенията, създадени от Alek Sandar и неговата банда Boyplay.

"Никога не съм виждал продукция от такъв ранг, която да не е издавана от голям глобален лейбъл" - споделя музикалният продуцент Крис Йънг, който работи с Тейлър Суифт, LMFAO и др.

„Изключително съм щастлив, че David Guetta избра именно мен да го подгрявам. Радвам се, че харесва „It Аin't Over" и продукцията на Boyplay. Това е наистина голяма чест за нас. Надявам се с Деси да получим подкрепа и от българска страна и музикалните медии да пускат „It Ain't Over" по-често" - с усмивка отбеляза Alek Sandar, пише signal.bg

Поканата за участието с David Guetta не е първата голяма изява на Alek Sandar зад Океана. През юни той откри престижния "New York Music Festival" с ярко шоу и подкрепата на артиконата Йозмит.

„It Ain't Over" няма да е единствен проект на Алекс и Десислава. С Boyplay той в момента работи върху поредица от песни за световни изпълнители, една от които ще бъде и нова песен за Dess.