Незадоволителният сексуален живот може да се превърне в най-големия кошмар. Особено ако сме от хората, за които той е от съществено значение. Ако не сме сериозно обвързани, може просто да сменим партньора.

Но какво да правим, ако дългогодишната половинка не успява да ни даде това, което искаме в леглото? За разлика от мъжете, при които е физически невъзможно, в подобни ситуации на жените се налага да впрегнат целия си актьорски потенциал, за да убедят некадърника до тях, че наистина го бива.

Снимка 358093

Източник: iStock

Не за друго, скапят ли му самочувствието, после съвсем ще започне да се излага. Така обаче заблуждават и себе си, и него.

Но, ако си мислим, че в симулирането на оргазъм няма нищо положително, то май ще се окажем в грешка.

Експерти от компания, разработваща секс играчки, се захващат с проучване по темата. И изводите от него са, че шест от 10 жени поне веднъж в живота си са симулирали голямото О, а поне една от тях го прави всеки път.

Снимка 358092

Източник: iStock

Но проучването открива още, че ако жената малко преиграва с реакции по време на секс, това ще възбуди допълнително нейната половинка и ще го мотивира да се представи по-добре.

Разбира се, това не е достатъчно, а според Daily Mail е просто един малък бонус. Ако жената го играе много възбудена през цялото време (а всъщност не е), мъжът няма как да разбере, че всъщност нещо не е наред. Затова няма как да се мине и без откровен разговор какво харесваме и какво не в леглото.

Каква е връзката между женския оргазъм и обонянието

Каква е връзката между женския оргазъм и обонянието

Ново изследване показва, че духането... на носа е много важно