Sony представи новите телевизори BRAVIATM серия E4000.

Той е радикална промяна в сравнение с традиционните модели - най-новата серия BRAVIATM доказва, че не е задължително телевизорът ви да бъде заемащ място скучен черен правоъгълник, когато не гледате любимите си предавания.

Серията E4000 е чудесно допълнение към всеки интериор. Вдъхновени от новата дизайнерска концепция на Sony Draw the LINE, изчистените й, изтънчени линии разкрасяват жизнената ви среда, без да ви отвличат от цялостното зрително удоволствие.

32-инчовият и 40-инчовият Full HD модели се доставят със стойка, но могат да се монтират и на стената. Допълва ги по-малък 26-инчов модел, който също се закача на стена, но може да се постави и на бюро или маса сред семейните снимки.

Разполагате с избор от четири цвята на рамката, които се вписват и в модерна, и в традиционна обстановка: среднощно небе, алуминий, перлено бяло и тъмен орех.

Серия E4000 предлага режим Picture Frame (картина в рамка), който показва на екрана любимо изображение в зависимост от настроението ви или атмосферата в помещението.

Можете да избирате и сред шест шедьовъра на изобразителното изкуство, съхранени в паметта на телевизора: от красиви пейзажи до поп-арт и Ван Гог.

За разлика от стандартния телевизионен режим яркостта при Picture Frame е намалена, за да симулира истинска картина.

Можете да възпроизвеждате кадри от USB флаш памет като Micro Vault Tiny, поставена в слот, разположен странично на телевизора.

В режим Picture Frame енергоразходът е с 35% по-нисък, отколкото когато гледате стандартна телевизия.

За постигане на още по-голяма енергийна ефективност специален таймер превключва от режим Picture Frame в стендбай след предварително определено време - страхотно за хора, които забравят да изключат телевизора.