В момента технологичният свят говори само и единствено за новите модели iPhone, които изпълнителният директор на Apple - Тим Кук, представи вчера, 10 септември.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и какво да очакваме от най-новите смартфони на Apple

Какво да очакваме от iPhone 11, 11 Pro и Pro Max

Изненадите на Apple

Не крием, че iPhone 11, 11 Pro и Pro Max са доста впечатляващи и изкушаващи. Имат си и немалко подобрения и нови функции.

Една от тях е свързана с предната камера на телефоните и наистина изпъква на фона всичко останало - поне от гледна точка на забавлението. Kея Apple са решили да я кръстят Slofie. Звучи малко странно, но всъщност е заигравка с добре познатото ни селфи.

А заигравката е, че Slofie позволява да си правим селфита на забавен каданс.

Това, разбира се, породи (а и гарантирано ще продължи да го прави) много смешни физиономии, които най-често са повод и да се посмеем с приятели. Не всички хора обаче харесват наименованието на новата функция, пише Comicbook.

Според някои, Slofie печели приза за най-глупава дума на годината. Други пък мислят, че целта на Apple е да създадат нов тренд с тази дума, за който всички да говорят.

Като цяло, доста хора в социалните мрежи не приемат много добре наименованието на новата функция. Това обаче може да се промени, когато си направят първото Slofie и го изпратят на приятели. 

Не липсват и такива, които намериха за смешно разположението на двете камери и светкавицата на гърба на телефона, оприличавайки го с Пикачу или с котлони за готвене.