Дигиталният свят се развива все по-бързо и понякога ни се струва, че сме засмукани от него, че буквално живеем в него. Главните виновници са интернетът, Google, смартфоните и всички стрийминг платформи, които ни осигуряват достъп до любими филми и музика. 

Hulu с промяна в абонаментните планове

Hulu става по-евтин

Основният пакет става по-евтин, но това не важи за останалите

Конкуренцията при стрийминг платформите за филми и сериали е доста ожесточена. Към момента там властва Netflix, но нищо не се знае, защото, когато платформата на Disney заработи, нещата може да се променят. 

Hulu, рекламите и нововъведението на стрийминг платформата

Hulu въвежда нов тип реклами

Стрийминг платформата излиза едни гърди напред

Hulu усеща накъде духа вятърът и се опитва предлага все по-атрактивни оферти на потребителите си. Поредното доказателство за това е партньорството им със Spotify. Благодарение на него се дава възможност на тези, които плащат за Premium версията на музикалното приложение, да използва напълно безплатно и Hulu. 

Снимка 411937

Източник: Spotify

По-добра оферта от това едва ли съществува. Разбира се, има малка уловка. Тя се крие в това, че реално на разположение ще бъде базовата версията на Hulu. Тя включва всички филми и сериали от портфолиото на стрийминг компанията, но и реклами, естествено. 

Netflix, Стивън Спилбърг и как стрийминг платформата се защити

Netflix отвръща на удара

Спорът между стрийминг платформата и Стивън Спилбърг става все по-интересен

Въпреки това, офертата ни се струва много добра. За жалост Hulu все още действат единствено в САЩ, но се надяваме скоро да ги видим и в Европа. Ако това не се случи, се надяваме, че Netflix ще последва светлия им пример. 

Hulu, Marvel, M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra & Dazzler, Howard the Duck и какви анимации за възрастни подготвят

Каква сделка сключиха Hulu и Marvel

Задават се четири анимации за възрастни

Като още един плюс ще кажем, че така откриването на саундтрака на филма или сериала в Spotify, който гледаме в Hulu, става още по-лесен. И всичко това за 9.99 долара на месец.