През последната година отношенията между Netflix и Marvel се обтегнаха - заради прекратяването на няколко сериала. В цялата тази ситуация Hulu са видeли прекрасна възможност. 

Hulu с промяна в абонаментните планове

Hulu става по-евтин

Основният пакет става по-евтин, но това не важи за останалите

Стрийминг платформата, която скоро ще бъде под контрола на Disney, е постигнала договорка с Marvel за създаването на цели четири анимации за възрастни, пише The Hollywood Reporter. 

Netflix готви анимация за възрастни

Netflix готви анимация за възрастни

От създателите на "Брикълбери"

Става дума за M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra & Dazzler и Howard the Duck. Четирите сериала ще бъдат обединени под името The Offenders и в даден момент ще трябва да спасят света. По подобие на The Defenders, които включваха сериалите Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist и Luke Cage. 

Disney, Netflix, Iron Fist, Luke Cage и Daredevil - ще видим ли сериалите за супергерои отново

Ще спаси ли Disney сериалите, които Netflix прекрати

Има ли бъдеще за Iron Fist, Luke Cage и Daredevil

M.O.D.O.K. разказва за един суперзлодей, който е типичния егоцентрик. Той обаче има огромна глава и несъразмерно малко тяло, а и изпитва затруднения да контролира злата си организация, както и властното си семейство. 

Hit-Monkey разказва за японска маймуна войн, която е напътствана от призрак на американски наемен убиец, и се опитва да си проправи път сред подземния свят на Токио. Звучи много странно, но сме сигурни, че визуално ще изглежда добре. 

Tigra & Dazzler - Тигра и Дазлер са супергерои, които са и много добри приятели. Двамата живеят в Лос Анджелис и всекидневно се опитват да се преборят с конкуренцията, за да изпъкнат. 

Howard the Duck е един от фаворитите ни. Сериалът ще проследи премеждията на патока Хауърд и неговата приятелка Бевръли. Симпатичният паток ще влезе в надпревара в времето, защото злият доктор Бонг иска да го сготви и превърне в част от менюто.

Hulu, рекламите и нововъведението на стрийминг платформата

Hulu въвежда нов тип реклами

Стрийминг платформата излиза едни гърди напред