През юни брой 7 на българското издание на списание BBC Good Food логично е напълно в стила на лятото. То е посветено на рибните деликатеси и морските дарове.

Можете да намерите интересни факти за тях, както и специална селекция от рецепти, по които да ги приготвите. Ако пък не се чувствате достатъчно уверени в кухнята, отидете на ресторант - подбрани са най-добрите у нас - специално за вас.

Морските дарове са невероятно полезна и вкусна храна, но не винаги ни остава време да ги приготвим правилно. За хората с натоварено ежедневие има секцията от бързи рецепти, които ще ви улеснят и спестят доста време.

Летните уикенди са отлично време да се съберем с приятели или роднини за обяд на открито. Предлагаме ви меню, подходящо за всякакъв повод, дори и за големи тържества.

Разберете как да направите пикантно ястие с мед, насладете се на неустоимите десерти и се отпуснете в прохладата на нашите летни питиета. Ако сте почитатели на виното, ще ви разкрием и тайните на италианската изба „Фонтанафреда".

От брой 7 ще разберете и колко постановки правят Васил Василев-Зуека и Нина и ще отидете на гости на Димитър Цонев. Не пропускайте и ценните съвети как да се справим с целулита; как да захраним правилно мъничките деца; и как да се чувстваме добре с помощта на йогата.

BBC Good Food Bulgaria е списание не само за кулинария, но и за хората, които уважават своя живот и дом. Затова ви предлагаме идеи - как сами да направим нов дизайн на жилището си и какво е значението на спалнята. Ако пък сте запленени от мистиката, прочетете: Каква е ролята на метала във фън шуй?

Списание Good Food е на пазара от 2 юли