Благотворителен търг, организиран от бизнесдамата д-р Ружа Игнатова като част от програмата на специална гала вечеря, събра над 70 000 евро за образователни цели.

Събитието се проведе на 10 юни 2016 г. в един от най-популярните частни клубове в Лондон - One Marylebone. На вечерята присъстваха само най-изявените лидери на OneCoin, компанията на д-р Игнатова, както и самата тя.

Снимка 240206

Роклята, специално създадена от топ дизайнера София Борисова за д-р Игнатова по повод международно бизнес събитие в Дубай през 2015 г., бе един от артикулите, които предизвикаха огромен интерес. Тоалетът бе спечелен от дама от Украйна за невероятната цена от 11 000 евро.

„Бях запленена от блясъка на камъните и изящната дантела“, коментира Силвана Корничук, щастливата притежателка на красивата рокля в цвят шампанско, подчертаваща  женската грация и изящество.

Освен роклята, бяха предложени още картина с д-р Ружа Игнатова и нейния автограф; най-новата ѝ книга за финанси, подписана лично от авторката; позлатен смартфон; почивка за една седмица в Менорка, Испания; както и мъжки моден аксесоар.

Снимка 240208

Всички средства от благотворителния търг ще бъдат предоставени на Фондация Един Свят/ One World Foundation, чийто патрон и основател е именно д-р Игнатова.

Фондацията вече има реализирани над 20 проекта в 12 различни страни, чрез които са подпомогнати 1438 деца. Чрез събраните средства от търга, Фондацията ще предостави стипендии на деца в нужда от Азия, Европа и Южна Америка. Друга основна част от средствата ще бъдат насочени към защита на правата на децата и превенция на детски труд.

Гостите на събитието успяха също да се насладят на изискана вечеря, както и на незабравимите хитове на световно-известния певец Хадауей.

Снимка 240207