Лятото е сезон, в който можем да развихрим въображението си и да експериментираме с по-смели решения за свежата си визия. В новото си видео бюти влогърът Наталия от Natali"s Beauty заедно със своя специален гост - рапърката и актриса от уеб сериала "Следвай ме", Diona, показват какви са горещите тенденции и аксесоари за Лято 2017.

Наред с гривните от естествени камъни, които в комбинация с летни рокли стоят страхотно, към бижутата си това лято задължително трябва да добавите сребърните аксесоари, които са особено актуални за тази година.

 

Цветните, големи и по възможност много на брой аксесоари също са топ тренд за лятото като тук влизат както гривни, така и часовници.

Освежете гардероба си и с няколко цветни и свежи фишута, които бихте могли да връзвате както на главата, така и на шията, ръката и дори на чантата си, ако се стремите да постигнете по-елегантна визия. Едно красиво фишу винаги допълва по чудесен начин дори и наглед по-обинковените чанти.

 

Що се отнася до обувките - абсолютен хит това лято са сандалите с помпони, както и обувките с високи, удобни и дебели токове.

ВИДЕО: