Физиотерапевтът Юрий Синенко направи публична демонстрация в национален ефир как човек може да промени фигурата си без скалпел и силикон.

Трите телевизионни дами от „На кафе" взеха метърчета и се подложиха смело на експеримента. За 10 минути директорът на Института по приложна психология и физиопрофилактика първо увеличи талията на Гала, Зейнеб и Деляна, а после им ги смали.

Въпреки липсата на възможност за концентрация в ефир и поради естеството на предаването, водещите „се вталяваха" в крачка, задавайки въпроси и с усмивка. Най-голям резултат имаше при Деляна, която увеличи и смали обиколката си с 2 см.

Гала се втали в ефир с 1 см, което показва, че нейната фина фигура няма потребност от видоизменяне именно в тази зона. Зайнеб, след като увеличи талията със сантиметър, се върна на своето ниво, което бе индикатор, че талията й е идеалната за нейната фигура.

Методът на Юрий Синенко е основан на древните умения на воложките българи, заимстван е от програми на руските космонавти от института „Гагарин" и на НАСА, както и на практики от древни и съвременни източни и западни школи.

Рекордите в трайно променяне на бюста държат две българки - Лили Илиева, която коригира големината на гърдите с 10 сантиметра в повече и Мая Димитрова, която смали своята обиколка с 1 дециметър.