По време на елиминациите в Music Idol вчера, любимецът на Мария премери сили с Преслава Мръвкова във "Войната на гласовете", след като останалите две участнички- Соня Мембреньо и Русина Катърджиева бяха спасени от отпадане чрез зрителски вот. Изпълнението на  Преслава на "Детелини" обаче й даде преднина и така Пламен се оказа с най-малка зрителска подкрепа.

Стана ясно, че освен в ефира на bTV Music Idol влезе и в българските училища. Деца от столичното училище "Св. Георги" си направиха собствен вариант на шоуто, като част от тях изиграха ролите на Мария, Фънки и Дони, а двама от малчуганите се изявиха, като новите Иван и Андрей. Ели Раданова и Симона Статева  се явиха пред детското жури и въпреки критиките на неговите членове те бяха допуснати до "следващия етап" на детския формат.

Снощи Дони разкри и новата задача на талантите - следващият понеделник те ще трябва да изпълняват диско хитове от 70-те и 80-те години. На сцената на шоуто заедно с тях ще излязат и танцьорите от Dancing Stars. За следващия си концерт талантите ще се готвят в Банско.