Певицата преценила, че е време да направи рязък завой в живота си. Тя ще се отдаде на нов бизнес - отваряне на кафетерии. Тъй като новото й начинание окупирало цялото й време, Дяковска категорично смятала да остави пеенето на заден план.
От месец плевенчанката домакинства в бара си на пъпа на София, а клиентите си буди със студен чай от Каскара (месестата и сладка част на кафе черешката), еспресо шот от специалния бленд на заведението, както и студен коктейл от бананово кафе.
"Кафето е религия. Тук всеки може да се докосне до различните му вариации, начинът на приготвяне е цял ритуал. Това е празник на сетивата в една неповторима атмосфера от мебели, които пазят и споделят тайни", разкрива Люси./Lifestyle.bg
Почти маймун
на 05.03.2014 в 10:30:08 #1И за това не става, май. Как сервират обратните?