Жени Калканджиева, която до сега организираше Мис България, тази година остава  само  като част от звездното жури. Възможността да организира  конкурса е дадена на  продуцентска къща !no frame media, която е собственост на Вили Сечкова и Емил Кошлуков.

На 14 и 15 май ще се проведе селекция на момичетата в Sofia Live Club от 9:00 часа. Организаторите отправят покана към всички момичета, навършили 16 години, да вземат участие в кастинга и да премерят силите си в битката за короната.

Изискванията са кандидатките да бъдат естествени, без силикон по себе си и да нямат еротични снимки, които да ги компрометират

Освен Калканджиева в журито ще влязат още Теди Велинова, която е един от успешните български модели, а в последно време и търсен стилист, водещата на "Сладки приказки" по TV7 Жана Тенева и синоптикът Иво Андреев.

Титлата Мис България ще бъде връчена на победителката на официална церемония на 27 юни. Новата миска ще получи атрактивни награди, както и възможността да учатва в конкурса "Мис Свят".