Луиза Григорова е новото попълнение в сериала "Откраднат живот". Третият сезон стартира на 20 февруари от 20 ч. по Нова тв.

Героинята на Луиза ще се казва Вяра Добрева и ще бъде коремен хирург. Самата актриса сподели, че й е много интересно всичко това, защото: "Когато кандидатствах в НАТФИЗ си казах, че, ако не ме приемат тази година няма да опитвам от следващата, а ще се подготвя да следвам за медицина, тъй като това беше другото нещо, което ме влечеше и имах колебания между двете. Но ме приеха в НАТФИЗ.", сподели тя на пресконференция.

Снимка 278746

"Имаме доктори на терен, но на мен това не ми е достатъчно. Винаги се подготвям много добре с терминологията. Обаждам се и на мои приятели доктори и те ми разясняват всичко. Когато снимам на терен зная точно какво правя и как се извършва една операция", издава брюнетката.

В сериала действително има и сестра, която работи в реална болница. Тя присъства по време на снимките винаги, когато се снима дадена операция. От екипа обаче не издават името на реалния медицински работник. Освен това случаите, които се заснемат, са от реалната практика.

Снимка 278678

Източник: Lifestyle.bg

Луиза издаде още, че в трети сезон на сериала ще си партнира с мъж, с когото много си отиват визуално. Той също ще бъде ново лице в сериала. Актрисата обаче не издаде какви точно ще бъдат техните взаимоотношения, тъй като от продукцията не е позволено. Григорова единствено похвали своя партньор, с когото играе заедно на терен.

Продуцентът Евтим Милошев пък разкри, че в новия сезон на сериала, ще се засегнат две основни теми. Едната е за осиновяването, а другата за лекар, който е вирусоносител, но все пак избира да практикува професията си.

"Оказва се, че има деца, които са остовени в домове, но родителите им не са се отказали от родителските си права. Тези деца обаче не живеят с биологичните си родители, а с приемни. Когато има потенциал за осиновяване обаче, това (бел. ред. биологичните родители са запазили правата си, въпреки че са оставили детето си) се явява голяма пречка. Разказваме го и го разглеждаме от емоционалната страна", разказва Евтим.

Снимка 278679

Източник: Lifestyle.bg

Трети сезон ще бъде доста по-мащабен от предходните два. Той ще се излъчва до края на май по четири пъти в седмицата и ще бъде над 50 епизода. Все още обаче не е ясно дали ще има четвърти сезон на "Откраднат живот".