Еротичният модел Еделвайс взе участие в нов филм - кинокомедията "Едно лято на Карибите", който очаква приходи от 70 милиона евро.

Зашеметяващата сибирячка, която е съпруга на българския фотограф Алекс Ломски получи една от главните роли в лентата на прочутия режисьор Карло Вандзина, която ще излезе по кината в Италия през лятото.

"Снимаха го на кинолента, а 6 минути от нея струват към 4000 долара.", разказа Алекс Ломски пред Елиана Василева от "Нощен Труд".

За ролята си Еделвайс надвила 80 претендентки. Във филма тя отмъщава на баровец, измамил баща й. В продукцията се появява и половинката на вратаря на Италия Джиджи Буфон - Алена Середова.

"С нея се засякохме само на една вечеря, защото ролята й е малка. Снимахме по 12 часа на ден. Нe усещах умора, защото грижите на екипа за мен бяха уникални.", каза Еделвайс.

На Барбадос й наели апартамент в хотел Чарлийз Бей срещу 1100 долара на вечер. Глезили я с френски вина за по 500 долара бутилката и с телешки пържоли алангле за по $80 парчето.

"На Барбадос всички са луди по Барак Обама и Боб Марли. И понеже хората са черни, вдигат празник като видят бяла и руса мацка като мен.", сподели завърналата се преди дни на остров Барбадос актриса.