Трима  от актьорите, които участват в петия сезон на „Д-р Хаус" записаха специални послания за зрителите на „Нова телевизия". Това са Джеси Спенсър, Оливия Уайлд и Питър Джейкъпсън. Първият епизод ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 ч.

Какво използва д-р Хаус в петия сезон, за да научава всичко за всички, е първият от въпросите, на които могат да отговарят феновете на сериала.

В петия сезон на „Д-р Хаус" продуцентите Пол Атанасио, Кейти Джейкъбс, Дейвид Шор и Брайън Сингър отново ни потапят в мистерията, в която главен злодей е болестта, а героят - непочтителен, противоречив лекар, който не вярва на никого и най-малко - на пациентите си.

 

Доктор Грегъри Хаус (Хю Лори) не е от лекарите, които седят грижовно до пациентите си и дори отказва да разговаря с тях, когато е възможно. Той всекидневно се бори със собствената си физическа болка, а бастунът му сякаш подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите.

 

Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение. Той е специалист по инфекциозни болести и гениален диагностик, който обича предизвикателствата на медицинските ребуси, които трябва да разреши в битката за човешкия живот.