Първото американско семейство Доналд и Мелания Тръмп е в Париж. Докато съпругът й говори за световната политика с президента Еманюел Макрон, жена му посети голямата детска болница Necker, малко след като с президента Доналд Тръмп кацнаха във френската столица. На летището Мелания блесна в стилен червен костюм, а на очите й имаше очила в стил Джаки Кенеди, коментират световните медии.

Снимка 303892

Източник: GettyImages

Утре семейство Тръмп ще участва в тържеството по повод националния празник на Франция. В лечебното заведение с 400 легла първата дама на САЩ се появи в строг и елегантен червен костюм с нюанс на мак.

Снимка 303891

Източник: GettyImages

Тясната в кръста пола падаше широко надолу, обувките й се съчетаваха с цвета на тоалета, а косата й бе събрана на кок ала банан, съобщава Бгнес.

Снимка 303889

Източник: GettyImages

По време на краткото си посещение Мелания се включи в занимания на някои пациенти и размени мисли с тях. "Здравейте, как сте", каза тя на френски в една стая, където имаше 6 деца, седнали край ниска маса, пълна с играчки, с които се занимаваха.

Снимка 303888

Източник: GettyImages

Френският е един от петте езика, които тя владее. В следобедните часове нейната домакиня Брижит Макрон ще я заведе в катедралата Нотр дам, след което двете ще се разходят с параход по Сена. Вечерта първите семейства ще вечерят в ресторанта на Айфеловата кула.