Твърде дълго чакаме заветния трети сезон на "Западен свят" - две години са си доста, но това не означава, че сме забравили за сериала.

 "Западен свят", HBO и пълен трейлър на трети сезон на сериала

Резкият завой на "Западен свят"

Пълен трейлър на трети сезон на сериала на HBO

През юли 2019 г. видяхме първи трейлър на трети сезон и толкова. Сега HBO пуска цели два. Първият ни затвърждава това, което вече знаем - роботите са избягали от парка и са попаднали в истинския свят.

Не е много ясно какво точно се е случило с Долорес (Еван Рейчъл Ууд), но тя се запознава и съюзява с Кейлъб (Арън Пол). Естествено, не знаем нищо за него. От видяното съдим, че е човек, а не машина, но съдбата му е много сходна с тази на Долорес.

Двамата ще обединят усилия, за да изчистят света от злото, което го управлява. А това зло е събрано в образа на героя на Венсан Касел. Той, от своя страна, няма да стои със скръстени ръце, защото вербува Мейв (Танди Нютън) с мисия да проследи и убие Долорес.

Вторият трейлър спокойно можем да наречем скрит, дори таен, защото първоначалният достъп до него не е бил толкова прост и лесен. Той не ни разкрива кой знае какво ново, но неговата задача е по-скоро да ни вкара в настроението, което новият сезон ще носи със себе си.

Премиерата на трети сезон на "Западен свят" е на 16 март