Преди около два месеца вторият филм за Венъм намери новия си режисьор в лицето на Анди Съркис.

"Венъм 2", Анди Съркис, Том Харди и кой ще режисира втория филм

"Венъм 2" си намери нов режисьор

Задачата пред Анди Съркис не е никак лека

Това беше последният голям детайл, който трябваше да бъде изчистен, преди продукцията да започне. Съркис вече работи по филма, въпреки че снимките все още не са започнали.

От The Hollywood Reporter обаче казват, че режисьорът преговаря с актрисата Наоми Харис, за да стане част от филма. До официална сделка все още не се е стигнало, но ако това стане, се предполага, че Харис ще влезе в ролята на злодея Шриек.

Тя е враг на Спайдърмен и половинка на Касиус Клей, който ще бъде изигран от Уди Харелсън. Както вече знаем, именно Клей ще бъде основният злодей във "Венъм 2", а вече знаем, че ще има и помощник.

Гледали сме Наоми Харис в "Лунна светлина" (2016 г.), за който беше номинирана за Оскар, "Косвена красота" (2016 г.) и "Rampage: Унищожителите" (2018 г.). Догодина пък ще прави компания на Джеймс Бонд в "Смъртта може да почака". 

Том Холанд, Зендая, Спайдърмен и как реагираха двамата на новината

Том Холанд няма да ходи никъде

Спайдърмен няма да ходи никъде

Към момента знаем, че Том Харди също ще се завърне в ролята си на Еди Брок, както и Мишел Уилямс в тази на неговата приятелка. Най-голямата неизвестна е дали Спайдърмен (Том Холанд) ще вземе участие във филма.