Преди около месец беше излъчен и последният епизод на втори сезон на "Убивайки Ийв" и, типично за сериала, ни остави с много въпроси. На тях обаче ще обърнем специално внимание друг път.

Сандра О, "Анатомията на Грей", "Убивайки Ийв" и коя е новата любов в живота ѝ

Коя е новата любов в живота на Сандра О

"Анатомията на Грей" вече не е в списъка

Сега ще се съсредоточим върху статистиката, за да разберем колко хора са гледали сериала. Според Digital Spy, 3.7 милиона души са гледали пилотния епизод, излъчен по BBC One.

Това е със 79% повече от зрителите, които имаше първият епизод на първи сезон, и няма как да не ни впечатлява. Повече от 18 000 души пък са заяви нетърпението си да изгледат втория епизод, преди той да бъде излъчен.

Това е показателно за успеха на сериала и колко качествен е той. Основна заслуга, разбира се, имат Сандра О и Джоди Комър, които влизат в главните роли. 

В края на месец май пък Комър разкри пред GQ Hype, че първоначално не е искала ролята на Виланел. Мислела си е, че сериен убиец жена - каквато е героинята, ще бъде облечена постоянно в черен кожен костюм и високи токчета, което определено не се нрави на актрисата.

Джоди Комър, "Убивайки Ийв" и какво мисли актрисата за финалната сцена на втори сезон

Какво мисли Джоди Комър за финалната сцена на "Убивайки Ийв"

Откровения от една от любимите ни актриси

Радваме се, че Джоди Комър е размислила и все пак е приела ролята. Може би това, че Виланел не е типичният наемен убиец е наклонило везните. Феновете на сериала знаят, че героинята на Комър си е направо модна икона и подбира внимателно тоалетите си.