Миналата седмица беше излъчен осмият и последен епизод от втори сезон на "Убивайки Ийв". Сериалът се е загнездил дълбоко в сърцата ни и вече сме нетърпеливи да видим нов сезон.

"Убивайки Ийв", Сандара О, Джоди Комър и  първи трейлър на втори сезон

Първи трейлър на "Убивайки Ийв"

Очертава се страхотен втори сезон на сериала

През втори сезон видяхме как се разви връзката между Виланел (Джоди Комър) и Ийв Поластри (Сандра О). Пред британското издание на GQ Джоди Комър даде интервю, в което разкрива и какво мисли за финалната сцена от сезона. Ако все още не сте гледали, е по-добре да спрете с четенето, защото предстоят сюжетни разкрития.

Като цяло през втори сезон виждаме доста интеракции между Виланел и Ийв, което си е пир за душите на феновете. В последния епизод двете избраха да избягат заедно, защото между тях все още има неизяснени неща, които времето, прекарано една с друга би изяснило.

В крайна сметка втори сезон приключи, точно както първи - с опит за убийство. С разликата, че този път Виланел се опита да убие Ийв. Джоди Комър споделя, че тази сцена е била написана в последния момент и не е била планувана преди това.

Сандра О, "Анатомията на Грей", "Убивайки Ийв" и коя е новата любов в живота ѝ

Коя е новата любов в живота на Сандра О

"Анатомията на Грей" вече не е в списъка

На актрисата най-много ѝ харесва, че в последната сцена двете героини са били до болка откровени една с друга, което се случва за първи път. Веднага след заснемането на сцената Джоди Комър и Сандра О са се прегърнали силно, малко са поплакали и след това са отворили бутилка шампанско.