От няма и две седмици The Old Guard с Чарлийз Терон е достъпен за гледане в Netflix и филмът вече се е запътил към рекорд.

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Чарлийз Терон ще бъде безсмъртен войн

По принцип знаем, че методологията, по която стрийминг платформата отчита колко хора са гледали даден филм или сериал, е следната: даден акаунт трябва да е гледал поне две минути от продукцията, за да бъде отчетен, a крайният резултат става ясен четири седмици след премиерата.

Както вече казахме, за The Old Guard този период е едва преполовен, но от официалния профил на Netflix, посветен на филмите им, разбираме, че филмът вече попада в топ 10 на най-гледаните филми на стрийминг платформата.

В края на миналата седмица Netflix пуснаха класацията, оглавявана от Extraction с Крис Хемсуърт. Според писанията в Twitter, The Old Guard се е запътил към това 72 милиона домакинства да са го гледали през първите четири седмици от пускането му.

The Old Guard, Чарлийз Терон, Netflix и първи трейлър на филма

Чарлийз Терон е безсмъртен войн

Трейлър на The Old Guard

Това прави режисьорката на филма Джина Принс-Байтиууд и първата чернокожа жена, която попада този елитен списък. По наши скромни сметки, взимайки предвид вече разпространената класация за най-гледани филми, The Old Guard ще се нареди на шесто място, изпреварвайки The Irishman.

Netflix, Extraction, Bird Box и кои са най-гледаните филми на стрийминг платформата

Кои са най-гледаните филми на Netflix

Филми за гледане

Човек никога не знае, може след две седмици да се окаже дори, че е в спор с Extraction за първата позиция.