Лятото вече е тук и просто няма как мислите ни да не са постоянно насочени към морето, плажа и почивката като цяло.

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Лятото започва така

Но това, че сме си заровили краката в пясъка не означава, че не правим нищо друго. Защото от опит знаем, че под сянката на чадъра и с шумоленето на вълните върви и гледането на филми и сериали.

Въпреки пандемията, Netflix са ни подготвили продукции, които да гледаме. Ето и кои са по-интересните, които ни грабнаха вниманието.

Unsolved Mysteries

Леле, колко обичаме мистериите - много. А новите 12 епизода на Unsolved Mysteries са точно това, от което имаме нужда.

В тях ще видим как съвсем обикновени хора са преживели абсолютно немислими неща. Като например необяснимото изчезване или смърт на любим човек. Да не говорим и за странни паранормални активности.

Детективи, журналисти и членове на потърпевши семейства обединяват усилия, за да преминат през всички възможни сценарии в търсене на истината.

Unsolved Mysteries е в Netflix от 1 юли

Warrior Nun

Първият сезон на сериала, базиран на манга роман, се очертава да бъде доста интересен. Защото всичко за едно младо момиче се променя, когато един ден се събужда в моргата.

С предишния ѝ живот е приключено, но пред нея предстои един изцяло нов. Оказва се, че тя вече е част от древен орден, който от векове защитава хората от демони.

Освен че ще трябва да привикне с новия си живот, се оказва, че могъщи сили, представляващи както доброто, така и злото, са по петите ѝ, защото искат да установят контрол на нея. 

Warrior Nun е в Netflix от 2 юли

Desperados

Уес е красива жена, която наближава 30, с един голям проблем. Все още не е срещнала голямата любов, а така и се иска да се установи и да има деца.

Разбира се, ходи по срещи, но все не се получава. След поредната провалена вечеря с ухажор обстоятелствата я срещат с Джаред - красив и успял мъж.

След като прекарват една нощ заедно тя е убедена, че иска да прекара живота си с него. Проблемът обаче е, че минават пет дни от първата среща, в които тя не е получила нито обаждане, нито съобщение от Джаред.

Типично по женски, подстрекана от приятелките си, Уес решава да му напише гневен имейл, в който казва доста неприятни неща. Комичното е, че малко след това получава обаждане от Джаред, в което той ѝ казва, че е в Мексико и е претърпял инцидент.

Единственият начин да спаси връзката си е да отиде в Мексико, да намери любимия си и да изтрие имейла преди да го е видял. Но тогава започват истинските проблеми...

Desperados е в Netflix от 3 юли

The Old Guard

Чарлийз Терон като безсмъртен войн - да, моля. Анди (Терон) предвожда малък екип от безсмъртни войни, които пазят човечеството от векове.

След поредната им мисия обаче нещата се объркват и изключителните им възможности биват разкрити. Изцяло от Анди и хората ѝ зависи тяхното бъдеще, защото трябва да намерят онези, които се интересуват от силите им, и да ги отстранят.

Задачата ще бъде усложнена от присъединяването на нов член към екипа, който няма опит и трябва да се учи в действие.

The Old Guard е в Netflix от 10 юли

Down to Earth

Зак Ефрон прави все по-упорити опити да се измъкне от захаросания образ от филмите на Disney, с които доби популярност.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Тед Бънди, Зак Ефрон и първи трейлър на филма за серийния убиец

Зак Ефрон става сериен убиец

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ще ни срещне с един от най-известните серийни убийци

Down to Earth е поредното доказателство за това. В няколко епизода ще видим как Зак Ефрон в компанията на уелнес (добро състояние на тялото и духа) експерта Дарин Олиън ще пътува до различни кътчета на Франция, Пуерто Рико, Исландия, Коста Рика, Перу, Сардиния и Лондон.

Зак Ефрон, Killing Zac Efron, Папуа Нова Гвинея и как се е разминал на косъм от смъртта

Зак Ефрон на косъм от смъртта

Какво ли не правят актьорите за шоуто

Но не като туристи, а за да обърнат внимание на наболели проблеми с опазването на климата и околната среда. Ефрон ще се опита да ни покаже устойчиви начини, по които да съществуваме, без да оставяме негативна и трайна следа върху природа.

Актьорът ще яде най-различни храни и ще вижда най-различни устойчиви решения на всекидневни проблеми, с които се сблъсква всяко домакинство.

Down to Earth е в Netflix от 10 юли

През месец юли в Netflix може да обърнем внимание и на The Hater (6 юли), Stateless (8 юли), Fatal Affair (16 юли), The Kissing Booth 2 (24 юли) и The Umbrella Academy (31 юли).