Жена от метрото в Лондон стана световноизвестна само за ден след едно случайно видео.

Кевин Фрешуотър има Facebook канал, в който редовно публикува видеа със смешно съдържание. В едно от последните си предизвиква случайни хора от улиците на Лондон да довършат куплет от песен, от което и следват много комични резултати и всякакви ответни реакции. Шарлът Олбъри е една от "жертвите" на Кевин.

На нея й се пада да изпее хита на Лейди Гага и Брадли Купър от "Роди се звезда" - "Shallow". И Шарлът го прави толкова добре, че за ден видеото на Фрешуотър е гледано над осем милиона пъти във Facebook (вече е с близо 13 милиона гледания).

В Twitter, където видеото също е споделено, то вече има над 17 милиона гледания. Не се учудваме - оказва се, че Олбъри е певица и автор на песни, и наистина пее забележително. Самата тя внезапно се "сдоби" със 140 хиляди последователи в Instagram, именно благодарение на изпълнението си на "Shallow". Преди това имаше седем хиляди.

Ето го и забавното видео на Кевин Фрешуотър, където видяхме Шарлът за първи път. Тя се появява около 2.15 минута, но и изпълненията преди това си заслужават.