2018 г. направо ни залива с филми за супергерои (не че се оплакваме). Като започнем от "Черната пантера", минем през "Отмъстителите: Война без край" и стигнем до "Ант-Мен и Осата". И всичко - с етикет Marvel

Том Харди в първия трейлър на "Венъм"

Том Харди в първия трейлър на "Венъм"

Доста впечатляващо

След няколко месеца предстои да видим и Том Харди като "Венъм", но там основни заподозрени са Sony. В този супергеройски небосклон присъства и едно заглавие от DC - "Аквамен". Тук си признаваме, че нямаме търпение да видим Джейсън Момоа да раздава правосъдие, а то се подклажда и от постера, който Warner Bros пуснаха. 

А тези дни се очаква и първият трейлър.

Връщаме се обаче на постера, защото той предизвика интересни въпроси у феновете. А именно, защо Джейсън Момоа носи кожени панталони под водата? Признаваме си, не бихме се сетили да зададем точно този въпрос, но и на него си има отговор.

Да нокаутираш Джейсън Момоа

Да нокаутираш Джейсън Момоа

Когато каскадата не се развие по план

А той идва от самия режисьор Джеймс Уан. Да, същият, който направи така, че все още да се стряскаме, когато се сетим за "Убийствен пъзел" (2004 г.) и "Заклинанието" (2013 г.). Неговият отговор е по-скоро изпълнен със сарказъм, отколкото да дава смислен отговор. 

Джеймс Уан не доумява защо хората са обърнали внимание точно на кожените панталони... Според него ще е нелепо, ако Момоа носи бански или е напълно гол например. Уан допълва, че той така или иначе в по-голямата част от филма е полугол. 

Постерът на "Небостъргачът" стана обект на подигравки

Постерът на "Небостъргачът" стана обект на подигравки

Интернет недоумява как Дуейн Джонсън е оцелял

Очевидно, режисьорът е приел доста навътре работата си по "Аквамен", защото продължава да разнищва най-различни въпроси.

Поредният идва от влогър, който се чуди дали не са могли да направят Джейсън Момоа да изглежда малко по-мокър, защото... нали все пак е под водата. 

Джеймс Уан бърза да разясни, че когато сме под водата, всъщност не изглеждаме мокри. Нещо, което се случва, чак когато излезем от нея. С това той завършва аматьорския си научен урок, а ние сме в режим на изчакване за първия трейлър на "Аквамен". 

"Аквамен" е по кината от 28 декември