"Отряд самоубийци" е малко странен, но много очарователен филм. Вторият, сигурни сме, няма да падне по-долу, защото сценарист и режисьор ще бъде Джеймс Гън ("Пазителите на галактиката", 2014 г. и "Пазители на Галактиката Vol.2", 2017 г.). 

Спират комикса за "Отряд самоубийци"

Спират комикса за "Отряд самоубийци"

50 броя са достатъчно, но това ли е краят

Не таим съмнение, че  г-н Гън ще се справи със задачата по най-добрия начин, но пред него има сериозен проблем. И той е, че "Отряд самоубийци 2" най-вероятно ще мине без Уил Смит, който влизаше в ролята на Deadshot. 

Според достоверни източници на Variety, актьорът няма да участва в подготвяното продължение. Това не е обявено официално и таим надежда, че може да се окаже невярно, но засега това е положението. 

Марго Роби, Birds of Prey и първи поглед към Харли Куин

Новата секси визия на Харли Куин

Снимките на Birds of Prey започнаха, а героинята на Марго Роби има нова визия

Причината за това Уил Смит да пропусне "Отряд самоубийци 2" е графикът му, но според източниците няма лоши чувства между студиото и актьора. Логично е Warner Bros. да искат да върнат всички звезди от първия, но началото не изглежда обещаващо. 

Джеймс Гън ще напише сценария за "Отряд самоубийци 2"

Ново попълнение в "Отряд самоубийци 2"

Задава се нещо епично

Дано поправят тази грешка с Марго Роби, Джаред Лето и компания. Според Variety, има няколко варианта, за да се справят с отсъствието на Смит. Единият е друг актьор да влезе в ролята на Deadshot или пък самият герой да бъде заменен с друг. Очакваме "Отряд самоубийци 2" по кината от 6 август 2021 г.