Минаха повече от два месеца откакто Disney решиха да отстранят Джеймс Гън от режисьорското място на третия филм за "Пазителите на галактиката"

Джеймс Гън, режисьорът на "Пазителите на галактиката", е уволнен

Защо уволниха режисьора на "Пазителите на галактиката"

Джеймс Гън няма да режисира третият филм от поредицата

Е, Disney и Marvel може да съжаляват за това свое решение, защото много фенове, които бяха подкрепени дейно и от Дейв Батиста, се изказаха против тази промяна. Конкурентите от Warner Bros. и DC обаче изобщо не си губят времето и възложиха на Джеймс Гън отговорната задача да напише сценария на задаващия се "Отряд самоубийци 2"

Според Deadline Hollywood, все още няма сделка за това Гън да поеме и режисирането на филма, като това може да зависи от качеството на сценария, който ще представи. Ние сме убедени, че няма да ни разочарова, защото видяхме каква работа свърши с "Пазители на Галактиката" (2014 г.). Като имаме предвид обаче какви ги сътвори с "Пазители на Галактиката Vol.2" (2017 г.), много се надяваме с втората част на Самоубийците да не му се получи като с вторите Пазители.

Източници близки до студиото пък твърдят, че работата на Гън ще бъде не да създаде продължение на филма от 2016 г., а да отведе новата продукция в съвсем различна посока. Не е ясно дали това означава, че на борда ще бъдат привлечени нови актьори.

Дейв Батиста, за когото вече стана въпрос, не закъсня с реакцията си по повод новината, че Джеймс Гън ще работи върху "Отряд самоубийци 2". Бившият кечист използва Twitter, за да изрази готовността си веднага да подпише договор за участие във филма.  

Как Дейв Батиста защити Джеймс Гън

Как Дейв Батиста защити Джеймс Гън

"Пазителите на галактиката" няма да бъдат същите

Ще завършим с едно припомняне, че вече има един обявен самостоятелен филм, който ще се фокусира върху героинята на Марго Роби (Харли Куин) - Birds of Prey, и се очаква да го видим по кината през 2020 г.