От доста време Кевин Харт е любимият ни stand-up комик и не виждаме кой може да го бутне от върха в тази класация. Последната една година обаче беше изпълнена с много върхове и спадове за актьора.

Оскари 2019, Кевин Харт и един скандал

Оскарите и скандалът с Кевин Харт

Какво принуди актьора да откаже да бъде водещ

В края на 2018 г. той беше избран за водещ на наградите Оскар, но само няколко дни по-късно се наложи да се откаже от тази роля. Причината беше недоволството срещу негови стари публикации в Twitter, в които Харт прави хомофобски шеги.

Само преди няколко месеца пък претърпя катастрофа, заради която прекара няколко седмици в болница. От разкази на актьора в различни предавания пък знаем, че му е било наистина тежко, защото е получил сериозно нараняване на гърба и не е можел да се движи.

За щастие в момента Кевин Харт е добре и по всичко изглежда, че си е взел поука от случилото се. През какво точно е преминал и колко емоционална е била година за него тази една година пък ще можем да разберем от документалната поредица - Kevin Hart: Don't F**k This Up.

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Краят на годината ще бъде епичен

В шест епизода Кевин Харт ще ни допусне до личния си живот и най-тежките моменти за него и семейството му. Ще видим интервюта със съпругата му Енико, която пък ще засегне и темата за изневярата на комедианта преди две години.

Kevin Hart: Don't F**k This Up е в Netflix от 27 декември